Advies & Ontwerp

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.


Eigen ontwerp
U heeft een eigen idee over de vormgeving van het gedenkteken en de te gebruiken materialen. Wij zullen uw ontwerp vertalen in een technisch verantwoord gedenkteken met uw ontwerp als uitgangspunt. Het is ook mogelijk om een eigen kunstwerk te integreren in een gedenkteken.
Eigen ontwerp


Een gedenkteken laten ontwerpen
U heeft iets in gedachte… een bepaalde stijl, een bepaald gevoel, maar u wilt het ontwerp ervan uitbesteden aan ons. Dat kan! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe vormgeving, materialen, bewerkingen, lettertypen en accessoires met elkaar gecombineerd kunnen worden.


Een bestaand ontwerp
Heeft u iets gezien waarvan het ontwerp u aanspreekt? Laat het aan ons weten wat u in gedachte heeft. Wij zullen het ontwerp (indien nodig) aanpassen aan de regelgeving op de desbetreffende begraafplaats. Uiteraard is er altijd ruimte voor personalisatie van het gedenkteken.

voor en na
Aanpassing bestaand gedenkteken
Een bestaand monument, maar u wilt het graag aanpassen? Ook dat is mogelijk! Zo kan het zijn dat het ontwerp u niet meer aanspreekt, of u wilt het monument onderhoudsvriendelijker hebben doormiddel van bijvoorbeeld een afdekplaat. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.


Regelgeving begraafplaatsen
Een gedenkteken moet voldoen aan de lokale regelgeving van de begraafplaats, of crematorium. De voorschriften die per begraafplaats, of crematorium gelden, kunnen enorm uiteenlopen. Wij zullen u hierin adviseren over wat wel en wat niet mag. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de vergunning voor het gedenkteken.
Regelgeving

Digitaletekening

Digitale tekening
U krijgt van ons een digitale tekening van het uiteindelijke ontwerp. Zo is er voor iedereen duidelijkheid over het ontwerp van het gedenkteken.