Contactgegevens


Voor een afspraak, of meer informatie kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u altijd geheel vrijblijvend langskomen. U kunt ook een afspraak maken, voor zowel overdag als ’s avonds (om ’s avonds langs te komen dient u wel een telefonische afspraak te maken.) U zult te allen tijde vriendelijk ontvangen worden. Ook kunnen we desgewenst bij u thuis op bezoek komen.


Nijverheidsstraat 14
2802 AL Gouda
0182 514683
info@overkampgroep.nl
Zomersluiting: Wij zijn van 1 aug. t/m 15 aug.2020 gesloten en van 17 aug. t/m 22 aug. 2020 op afspraak geopend.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag : 09.00 uur tot 17.30 uur. zaterdag: 10.00 uur tot 14.00 uur.
Werkgebied

Bekijk ons werkgebied. Wij zijn goed op de hoogte van de lokale situatie en regelgeving die geldt op de diverse gemeentelijke, particuliere begraafplaatsen en crematoria. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in heel Nederland.

Vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen van dit moment. Staat uw vraag er niet tussen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. info@overkampgroep.nl


Maatregelen COVID-19

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 nemen wij dan ook maatregelen om risico’s te beperken. Gepaste afstand wordt gecontroleerd en contact beperkt. Hier tref je al onze maatregelen.

Klantenstroom

• Onze werkplaats en showroom zijn geopend. Wij vragen u om ons zoveel mogelijk op afspraak te bezoeken, zodat wij kunnen instaan voor de 1,5 meter afstand. U kunt ons ook zonder afspraak bezoeken, het kan dan zo zijn dat u eventjes zult moeten wachten op de voorgaande klant. Wij vragen uw begrip hiervoor.

• Wij reguleren het aantal bezoekers in de showroom en werkplaats. Wij vragen je bij aankomst de instructies van onze medewerkers op te volgen.

• Binnen monitoren we de drukte. Wij vragen je 1,5 meter afstand van andere klanten en medewerkers te houden.

Afrekenen

• Bij onze balie zijn wachtstrepen geplaatst. Wij vragen je deze te respecteren en voldoende afstand van andere mensen te houden

• Om contact te minimaliseren verzoeken wij je met pin te betalen.

Services

• Onze montageservice werkt door en volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij je om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze partners. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag jij en/of onze partner besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.

• De zaagservice om aangeleverde (tuin)tegels, stenen, aanrechtbladen te zagen blijft actief, maar is wel op afspraak. Wij verzoeken je vooraf met ons te bellen op 0182-514683

• Onze medewerkers maken extra schoonmaakrondes en besteden nauwlettend aandacht aan hygiënegevoelige zaken zoals pinapparaten, toiletten en deurknoppen.

• Het afhalen en plaatsen van gedenktekens gaat door. Voor meer informatie bel ons even op 0182-514683.