Advies & Ontwerp

In een ongedwongen persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen. Vervolgens leggen wij alle mogelijkheden qua materialen, lettertypen, maatvoering en combinaties aan u voor.


Eigen ontwerp
Net als ieder mens is ieder gedenkteken uniek. Een monument vertelt het verhaal van de overledene. Samen met u gaan we kijken aan welke wensen het monument moet voldoen. We zoeken met u naar de juiste materialen, bewerkingen, typografie en vormgeving, De hoeveelheid aan mogelijkheden is zo groot dat het goed is om samen met ons keuzes te maken en tot een definitief eindontwerp te geraken.
Eigen ontwerp


Een gedenkteken laten ontwerpen
U heeft iets in gedachte… een bepaalde stijl, een bepaald gevoel, maar u wilt het ontwerp ervan uitbesteden aan ons. Dat kan! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe vormgeving, materialen, bewerkingen, lettertypen en accessoires met elkaar gecombineerd kunnen worden.


Een bestaand ontwerp
Heeft u iets gezien waarvan het ontwerp u aanspreekt? Laat het aan ons weten wat u in gedachte heeft. Wij zullen het ontwerp (indien nodig) aanpassen aan de regelgeving op de desbetreffende begraafplaats. Uiteraard is er altijd ruimte voor personalisatie van het gedenkteken.

voor en na
Aanpassing bestaand gedenkteken
Een bestaand monument, maar u wilt het graag aanpassen? Ook dat is mogelijk! Zo kan het zijn dat het ontwerp u niet meer aanspreekt, of u wilt het monument onderhoudsvriendelijker hebben doormiddel van bijvoorbeeld een afdekplaat. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.


Regelgeving begraafplaatsen
Een gedenkteken moet voldoen aan de lokale regelgeving van de begraafplaats, of crematorium. De voorschriften die per begraafplaats, of crematorium gelden, kunnen enorm uiteenlopen. Wij zullen u hierin adviseren over wat wel en wat niet mag. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de vergunning voor het gedenkteken.
Regelgeving

Digitaletekening

Digitale tekening
U krijgt van ons een digitale tekening van het uiteindelijke ontwerp. Zo is er voor iedereen duidelijkheid over het ontwerp van het gedenkteken.