Zwart Graniet
28 september 2017
Butterfly Blue
28 september 2017

Azul Macauba

Azul een prachtige blauwe steen die zijn kenmerken niet verloochelen. Door verschillende straal en frees technieken wordt de belettering en afbeeldingen als bloem goed weer gegeven.


BeschrijvingDeze opstelling is een gedenksteen van Azul met ruwe zijkanten, oplopende dikte en een omranding van kleine gejobte brokken van azul. Het hart en belettering zijn gestraald en gefreesd. Voor verschillende voorbeelden van de mogelijkheden met belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Urengraf3

Wat is een urnengraf?

Bij een urnengraf ook wel asbestemming genoemd, wordt de as van de overledene begraven, of het kan verwerkt worden in het monument zelf. De maten waaraan het gedenkteken moet voldoen is per begraafplaats verschillend. Wij zijn van al deze verschillende voorschriften op de hoogte en verzorgen ook voor u de vergunning voor het plaatsen van het monument. De mogelijkheden met urnengraven zijn heel divers. Van ruwe stenen, tot eigen ontwerpen en beeldhouwwerken. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Onze uitdaging is om samen met u een passend gedenkteken samen te stellen. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen.