Zwart graniet geborsteld
31 januari 2018
Impala Graniet Monument
9 november 2017

Gezoet zwart graniet

De voorbeelden die te zien zijn, zijn slecht een selectie van wat er mogelijk is. U kunt u eigen materiaal uitkiezen, en het monumenten naar eigen wens aanpassen.


BeschrijvingZwart graniet,gefreesd en gezoet.Samen met de familie is deze gedenksteen ontworpen met een variatie aan bewerkingen uit zwart graniet.Door het frezen(ribbel structuur)van de steen krijgt het een natuurlijke look. Het ander gedeelte van de steen is gezoet d.w.z. een matte uitstraling.Er is voldoende ruimte overgehouden om mooie beplanting aan te brengen.Boven op de gefreesde zuil staan schitterde wegvliegende bronzen vogels.Deze zitten goed verankerd op de steen.De prachtige uitstraling van de rvs letters maken het geheel stijlvol.Er zijn verschillende mogelijkheden en hierbij willen wij u graag helpen om samen een mooi monument te creëren. Zo nodigen wij u als klant altijd uit voor het plaatsen van de steen om in goed overleg de plaats van de tekst en eventuele ornamenten te bepalen. Voor verschillende voorbeelden van de mogelijkheden met belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.
A31
A31A

Wat is een familiegraf?

Bij een familiegraf bevinden zich meerdere personen in een graf, net zoals bij een algemeen graf. Het verschil hiertussen is dat bij een familiegraf het graf vaak door een familie in gebruik is. De maten waaraan het gedenkteken moet voldoen is per begraafplaats verschillend. Wij zijn van al deze verschillende voorschriften op de hoogte en verzorgen ook voor u de vergunning voor het plaatsen van het monument. De mogelijkheden met familie graven zijn heel divers. Van staande grafmonumenten, tot bijzondere graven en beeldhouwwerken. Ook kunt u kiezen voor een dubbel gedenkteken. Deze gedenktekens zijn twee keer zo groot als een normaal gedenkteken, en geeft u nog meer mogelijkheden. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen.