Familie graf monument - Overkamp Gedenktekens
Impala Graniet
17 februari 2017
Familie graf monument - Overkamp Gedenktekens
Orion Graniet
5 februari 2017

Licht Labrador

Dit klassieke model met als letterplaat: golfmodel met faset geslepen rand. Omranding: banden en afdekplaat, heeft een klasse uitstraling als deze gepolijst is.


BeschrijvingDit gehele monument is gemaakt van prachtig Licht Labrador graniet. De letterplaat is een golfkopmodel met een gepolijste facetrand. Het onderstel bestaat uit een bandenset met 2/3 afdekplaat een 1/3 uitsparing aangevuld met gepolijste kiezels. Er zijn verschillende mogelijkheden qua belettering en plaatsing van eventuele ornamenten en willen u daarbij graag helpen om samen een mooi monument te creëren. Zo nodigen wij u als klant altijd uit voor het plaatsen van de steen om in goed overleg de plaats van de tekst en eventuele ornamenten te bepalen. Voor verschillende voorbeelden van de mogelijkheden met belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Familie graf monument - Overkamp Gedenktekens

Wat is een familiegraf?

Bij een familiegraf bevinden zich meerdere personen in een graf, net zoals bij een algemeen graf. Het verschil hiertussen is dat bij een familiegraf het graf vaak door een familie in gebruik is. De maten waaraan het gedenkteken moet voldoen is per begraafplaats verschillend. Wij zijn van al deze verschillende voorschriften op de hoogte en verzorgen ook voor u de vergunning voor het plaatsen van het monument. De mogelijkheden met familie graven zijn heel divers. Van staande grafmonumenten, tot bijzondere graven en beeldhouwwerken. Ook kunt u kiezen voor een dubbel gedenkteken. Deze gedenktekens zijn twee keer zo groot als een normaal gedenkteken, en geeft u nog meer mogelijkheden. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen.