Algemene graf monument - Overkamp Gedenktekens
Paradiso graniet
24 februari 2017
Algemene graf monument - Overkamp Gedenktekens
Pilugari
24 februari 2017

Paradiso Classico graniet

Paradiso Classico is afkomstig uit India en heeft een mengkleur van rood/paarse banen met zwart en grijze aders. Dit grafmonument is gemaakt uit een plaat.


BeschrijvingGedenksteen gemaakt uit één stuk plaat Paradiso graniet. Eerst hebben wij dit monument 3D getekend en vervolgens met onze geavanceerde CNC-freesmachine uitgefreesd en met de hand gepolijst. De bronzen vogels en bronzen plaquette maken het geheel af. Er zijn verschillende mogelijkheden en hierbij willen wij u graag helpen om samen een mooi monument te creëren. Zo nodigen wij u als klant altijd uit voor het plaatsen van de steen om in goed overleg de plaats van de tekst en eventuele ornamenten te bepalen. Voor verschillende voorbeelden van de mogelijkheden met belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Algemene graf monument - Overkamp Gedenktekens

Wat is een algemeen graf?

Bij een algemeen graf bevinden zich meerdere personen in een graf, meestal zijn twee tot vier personen. Dit verschilt echter per begraafplaats. Ook zijn de maten waaraan het gedenkteken moet voldoen per begraafplaats verschillend. Wij zijn van al deze verschillende voorschriften op de hoogte en verzorgen ook voor u de vergunning voor het plaatsen van het monument. De mogelijkheden met algemene grafstenen zijn heel divers. Van staande monumenten, tot beeldhouwwerk en zwerfkeien. Ook kunt u ervoor kiezen om een monument te laten maken in de vorm van bijvoorbeeld een hart, tegeltjes, boeken etc. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen.

Wat is een urnengraf?

Bij een urnengraf ook wel asbestemming genoemd, wordt de as van de overledene begraven, of het kan verwerkt worden in het monument zelf. De maten waaraan het gedenkteken moet voldoen is per begraafplaats verschillend. Wij zijn van al deze verschillende voorschriften op de hoogte en verzorgen ook voor u de vergunning voor het plaatsen van het monument. De mogelijkheden met urnengraven zijn heel divers. Van ruwe stenen, tot eigen ontwerpen en beeldhouwwerken. Een combinatie van steen met metaal, RVS, brons of glas is ook nog een van de mogelijkheden. Onze uitdaging is om samen met u een passend gedenkteken samen te stellen. Om een monument iets persoonlijks mee te geven kunt u ook kiezen voor een foto, illustratie of een mooie quote. Graag helpen wij u hierbij om samen een passend monument samen te stellen.