Licht Labrador
27 september 2017
Familiegraf monument ruwe steen - Overkamp Gedenktekens
Natuurstenen kei
13 september 2017

Speelblokken

De voorbeelden die te zien zijn, zijn slecht een selectie van wat er mogelijk is. U kunt u eigen materiaal uitkiezen, en het monumenten naar eigen wens aanpassen..


BeschrijvingDit is een kindermonument geïnspireerd op speelblokken. De compositie van de speelblokken is door de nabestaanden bepaald. De maatvoering van het geheel hebben wij in verhouding aangepast aan de voorschriften van de begraafplaats waar het monumentje geplaatst is. Dit monument hebben wij geplaatst op de begraafplaats in Hendrik Ido Ambacht. Wij hechten bijzonder veel waarde aan een persoonlijk en professioneel contact. Zo nodigen wij u als klant altijd in onze werkplaats uit voordat het gedenkteken geplaatst wordt. In onze werkplaats wordt dan in goed overleg met u de plaats van de tekst en eventuele ornamenten bepaald. Voor de verschillende mogelijkheden met betrekking tot belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Kindergraf Grafmonument - Overkamp Gedenktekens
Kindergraf Grafmonument - Overkamp Gedenktekens

Kindergraven

Niets is zo erg als wanneer een kind komt te overlijden. Een passend kindermonument samenstellen is dan ook één van de laatste dingen die u kunt doen. Een kindermonument wordt vaak heel persoonlijk gemaakt met bijvoorbeeld tekeningen die het kind gemaakt heeft. Daarnaast kan ook een lievelingsknuffel, of het favoriete speelgoed verwerkt worden in de vormgeving van het kindermonument. De combinatie van verschillende technieken, materialen en kleuren maken het mogelijk om een passend geheel te maken. De verordeningen waar een kindermonument aan moet voldoen, kunnen per begraafplaats sterk verschillen. Wij zijn als geen ander van deze verordeningen op de hoogte en verzorgen ook de vergunning voor u.