Impala Graniet
28 september 2017
Ruby Red
27 september 2017

Teletubbie Laa-Laa

Teletubbie Laa-Laa prachtig ontworpen voor op een kindergraf.Als materiaal is gekozen voor zwart graniet, de contouren zijn uitgefreesd en daarna met een speciale verf ingekleurd. zeer uniek en betekenis vol.De voorbeelden die te zien zijn, zijn slecht een selectie van wat er mogelijk is. U kunt u eigen materiaal uitkiezen, en het monumenten naar eigen wens aanpassen.


BeschrijvingEen heel bijzonder ontwerp is deze Teletubbie Laa-Laa. Als basis materiaal is Zwart Graniet gekozen en de contouren zijn uitgefreesd en daarna de coting/verf aangebracht.De belettering is gestraald.Er zijn verschillende mogelijkheden en hierbij willen wij u graag helpen om samen een mooi monument te creëren. Zo nodigen wij u als klant altijd uit voor het plaatsen van de steen om in goed overleg de plaats van de tekst en eventuele ornamenten te bepalen. Voor verschillende voorbeelden van de mogelijkheden met belettering en eventuele ornamenten die op een monument kunnen worden geplaatst, kunt u alvast een kleine selectie bekijken op onze website. Deze foto’s zijn slechts een klein voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Kindergraf6

Kindergraven

Niets is zo erg als wanneer een kind komt te overlijden. Een passend kindermonument samenstellen is dan ook één van de laatste dingen die u kunt doen. Een kindermonument wordt vaak heel persoonlijk gemaakt met bijvoorbeeld tekeningen die het kind gemaakt heeft. Daarnaast kan ook een lievelingsknuffel, of het favoriete speelgoed verwerkt worden in de vormgeving van het kindermonument. De combinatie van verschillende technieken, materialen en kleuren maken het mogelijk om een passend geheel te maken. De verordeningen waar een kindermonument aan moet voldoen, kunnen per begraafplaats sterk verschillen. Wij zijn als geen ander van deze verordeningen op de hoogte en verzorgen ook de vergunning voor u.